Συνάντηση του Υπουργού Υγείας με την Ελληνοαμερικανική Εκπαιδευτική Προοδευτική Οργάνωση (AHEPA) για την κοινωνική και φιλανθρωπική δράση της

Συνάντηση του Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου, με το Προεδρείο της Ελληνοαμερικανικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Οργάνωσης (AHEPA)

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Ελληνοαμερικανικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Οργάνωσης (American Hellenic Educational Progressive AssociationAHEPA), με επικεφαλής τον κ. Ι. Γροσομανίδη, Ύπατο Πρόεδρο της Οργάνωσης, και κύριο θέμα συζήτησης την κοινωνική και φιλανθρωπική δράση της.

Ο κ. Λυκουρέντζος, κατά τη σύντομη παρέμβασή του, τόνισε ότι «Ο τομέας της Υγείας στον οποίο έχω την τιμή να προΐσταμαι έχει δεχθεί πολλάκις την γενναιόδωρη υποστήριξή σας και δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην πρόσφατη εξασφάλιση της μεταφοράς νοσοκομειακού υλικού και εξοπλισμού αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε συνεργασία με την Διεθνή Οργάνωση Ορθόδοξης Φιλανθρωπίας (IOCC), αλλά και σε παλαιότερες αξιόλογες προσφορές σας όπως η χρηματοδότηση ανέγερσης του «ΑΧΕΠΑ» Θεσσαλονίκης, και η κατασκευή της ομώνυμης πτέρυγας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα που αποτελούν δώρα προς τον ελληνικό λαό, διαρκή προσφορά υγείας και ανθρωπιάς».

 Μάλιστα πρόσθεσε ότι «Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε ένα συνεχή δίαυλο επικοινωνίας μαζί σας ώστε οι δράσεις σας στον τομέα της υγείας να είναι ακόμη περισσότερο στοχευμένες».

Διαβάστε επίσης:

https://clnewsblog.wordpress.com/2013/03/28/statement-by-the-minister-of-health-regarding-the-payment-of-call/

https://clnewsblog.wordpress.com/2013/03/28/health-minister-meeting-with-turkish-counterpart/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: