«Λουκέτο» στον ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου

ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁ ÖÁÑÌÁÊÅÕÔÉÊÏÕ ÓÕËËÏÃÏÕ ÓÔÏÍ ÅÏÐÕÕ

«Λουκέτο» μπαίνει στον ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου με αιφνιδιαστική απόφαση που παρέλαβε ο διευθυντής του Οργανισμού Κώστας Τερζάκης.

Μέσω του εγγράφου ζητείται να γίνει απογραφή και να παραδοθούν τα κλειδιά στην Περιφερειακή Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται τι θα γίνει με τους εργαζομένους αλλά και πώς θα διεκπεραιώνεται εφεξής ο όγκος εργασιών του υποκαταστήματος Ηρακλείου του Οργανισμού.

Εν τω μεταξύ, καμία ενημέρωση ούτε για διαθεσιμότητα ούτε για απόλυση δεν έχουν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, για την απόφαση – συνέπεια του νόμου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που ψηφίστηκε μεν την Τρίτη, αλλά δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη σε ΦΕΚ.

Αναβρασμός επικρατεί στον Οργανισμό, καθώς κανείς δεν ξέρει πώς να πράξει από Δευτέρα, ενώ «στα κάγκελα» είναι και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης, τονίζοντας ότι κανείς δεν έχει μεριμνήσει για το τι θα γίνει με τους ασθενείς, τις αναρρωτικές άδειες και τις επιτροπές, διαδικασίες που εξυπηρετούνταν ως σήμερα από το υποκατάστημα.

Πηγή: cretalive

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: